Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası Yarın Başlıyor

Şampiyona, 34 Şubat'ta Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilecek.

TURKSPORU'nun destekçisi Turkcell ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun iş birliğinde yeni bir döneme giren Türk atletizminin en önemli salon turnuvası olan Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası yarın başlıyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası, 3-4 Şubat'ta Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilecek. 261 sporcunun katılacağı organizasyonda Türkiye şampiyonları da boy gösterecek.

İstanbul'un ev sahipliğinde 17 Şubat 2018'de düzenlenecek Balkan Salon Atletizm Şampiyonası için değerlendirme özelliği de taşıyan şampiyonada, Türkiye 4 bin metre rekortmeni Yavuz Can ve son dünya şampiyonası 100 metre finalisti Emre Zafer Barnes, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası barajını aşmaya çalışacak.

Turkcell Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda en geniş katılımın olacağı yarış ise 48 atletin yer alacağı erkekler 60 metre mücadelesi olacak.

Bugüne kadar 25 branşta 34 binden fazla sporcuyla destek veren Turkcell'in bu desteği sayesinde TURKSPORU, 2017'de adeta altın yılını yaşamıştı. Atletizmde Ramil Guliyev ve Mizgin Ay'la Dünya, Ümit Can Güreş'le de Avrupa şampiyonlukları yaşayan ve çıtasını yükselten Türkiye, 2018 yılına da TURKSPORU'nda benzer sevinçleri yaşamayı hedefliyor.

Kaynak: AA