TAF Başkanı Çintimar'dan BB Erzurumspor'a Ziyaret

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, BB Erzurumspor kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan’ ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Çintimar, Çaykur Rizespor ve ligde bundan sonra oynayacakları maçlar için Mavi-beyazlılara başarı dileğinde bulundu.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Denetleme Kurulu Başkanı Fatih Tüzemen, Disiplin Kurulu Başkanı Av. Alpaslan Şimşek ile Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, BB Erzurumspor’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanlığına seçilen Mevlüt Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ileten TAF’lı yöneticiler, BB Erzurumspor’a Çaykur Rizespor ile oynayacak maç olmak üzere bundan sonraki karşılaşmaları için başarı dileğinde bulundu.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, BB Erzurumspor’a beş yıldızlı otel konforunda sosyal tesisin yanı sıra alttan ısıtmalı çim antrenman sahası kazandıran Büyükşehir Belerdiye Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Çintimar, “Biz TAF olarak burada çeşitli yaş gruplarında milli takım olarak kamplar yapıyoruz. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin, Yüksek İrtifa Futbol Kamp Sahaları da gerçekten alkışa ve takdire değer. İnşallah, bizim yapacağımız kamp eğitim merkezi de bitince, Erzurum her yönü ile tam bir spor kenti olacak. Bugün burada kulüp başkanımız Mevlüt Doğan’ı ziyaret ettiğimizde, bu tesislerin pırıl pırıl olduğunu görmek, TAF’ın Erzurumlu başkanı olarak bizleri gururlandırdı” dedi.

TAF Başkanı Fatih Çintimar ile yöneticilerin nezaket ziyaretinden büyük bir memnunluk duyan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan , ziyaret için Çintimar ve beraberindekilere teşekkür etti.

Birlik beraberlik içinde takımı başarıya ulaştıracaklarını söyleyen Doğan, “Ben ve yönetici arkadaşlarım büyük bir heyecan ve şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir olarak başarılı olmak istiyorsak yediden yetmişe herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Siyasilerimiz, bürokratlarımız, taraftarımız ve basınımız ile bütünlük içeresinde olursak başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Bu bağlamda tüm Erzurumluları desteğe çağırıyorum. Şimdiden tüm Erzurum taraftarlarını Çaykur Rizespor ile oynayacağımız hayati maça davet ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette yöneticilerden Kadir Ovat, Zeki Arıcıoğlu ve Sportif Direktör Zafer Demir de hazır bulundu.

Kaynak: İHA