Hentbolda Kadınlar Avrupa Sahnesinde

Kastamonu Belediyespor, EHF Kupası C Grubu'nda 5. hafta, Ardeşen Gençlik ve Zağnosspor da Challenge Kupası son 16 turunda ilk maçlarına çıkacak

Kadınlar hentbolda Türk takımları Kastamonu Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve Zağnosspor, yarın ve 4 Şubat Pazar günü Avrupa kupası maçlarına çıkacak.

Ardeşen Gençlik ve Zağnosspor, Challenge Kupası son 16 turu ilk maçlarında yarın deplasmanda Portekiz ve Sırbistan ekipleriyle mücadele edecek.

Portekiz'in Aveiro kentinde, Hollandalı William Weijmans-Rick Wolbertus hakem çiftinin görev alacağı Alavarium Love Tiles-Ardeşen Gençlik müsabakası TSİ 21.00'de başlayacak.

Zağnosspor ise Sırbistan temsilcisi ZORK Jagodina ile TSİ 21.00'de karşı karşıya gelecek. Jagodina kentindeki müsabakayı İtalyan Gianna Stella Merisi-Iuliana Alexandra Rosca hakem ikilisi yönetecek.

Her iki müsabakanın da rövanşı 11 Şubat Pazar günü Ardeşen ve Trabzon'da oynanacak.

Kastamonu Belediyespor da Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası C Grubu'daki 5. hafta maçında 4 Şubat Pazar günü Danimarka temsilcisi Viborg'u konuk edecek.

Karadağlı hakem çifti Bogdan Kaludjerovic-Ivan Vujacic'in yöneteceği müsabaka Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak.

Kaynak: AA