Başkan Kayda Sporcularla Yemekte Buluştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyespor voleybol ve futbol takımları, teknik heyeti ve 45,5 Taraftar Derneği ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte sporcularla sohbet eden Başkan Kayda, “Oynadığınız liglerde Salihli’mizi temsil ederek alt yapı oyuncularımıza ve gençlerimize örnek oluyorsunuz. Bu anlamda sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Sizlerin mücadelesine tribünden destek olan 45,5 Taraftar Derneğine ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Futbol takımımız grubunda lider ve Bölgesel Amatör Lige çıkmak için emin adımlarla hedefe yürüyor. İnşallah bu sene BAL’a çıkacağız. Voleybol takımımız da başarılı bir şekilde mücadele ediyor. Sizlere güvendik ve inandık. Sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

45,5 Taraftar Derneği Başkanı Yakup Karahan, spora yaptığı katkılardan dolayı Başkan Zeki Kayda’ya teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliği yaptığı moral yemeğine, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Ali Rıza Ünveren, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Teknik Direktör Adem Başaran ve Antrenör Murat Kahraman, Baş Antrenör Kürşad Çetin ile Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün, 4,5 Taraftar Derneği ile futbolcular ve voleybolcular katıldı.

Kaynak: İHA