Oğulcan Çağlayan Açıklaması 'İnşallah Şampiyon Olan Takımın Parçaları Olacağız''

RİZE – Çaykur Rizespor’un genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan, şampiyonluk yolunda takım halinde hareket etmeleri gerektiğini söyleyerek, "Önemli olan, takımın hedef doğrultusu. Sezon sonunda inşallah şampiyon olan takımın parçaları olacağız" dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında evinde karşılaşacağı Balıkesir Baltok maçının hazırlıklarını Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde sürdürüyor. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yetenekli oyuncu Oğulcan Çağlayan, Balıkesirspor maçında taraftar ile bütünleşerek şampiyonluk yolunda bir adım daha atmak istediklerini söyledi.

Oğulcan, "MKE Ankaragücü galibiyetinin daha değerli olması için, evimizde oynayacağımız iki maçı da kazanmamız gerektiğinin farkındayız. Salı günü oynayacağımız Balıkesir maçında taraftarlarımızla bütünleşerek hedeflediğimiz doğrultuda şampiyonluğa ilerlemek istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Ankaragücü deplasmanında attığı gol ile ilgili de konuşan başarılı futbolcu, "Beklediğim bir goldü. Hocam fırsat verdi ve bende elimden gelenin en iyisini yaptım. Şampiyonluğa giden yolda kimin gol attığı, kimin asist yaptığının önemi yok. Önemli olan, takımın hedef doğrultusu. Sezon sonunda inşallah şampiyon olan takımın parçaları olacağız’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA