İş Adamından Sporculara Malzeme Desteği

İstanbul'da yaşayan Bulanıklı iş adamı Ömer Urgun, amatör ligde oynayan Bilicanspor'a malzeme desteğinde bulundu.

Sporcuların maç ve antrenmanlarda kullanmaları için gönderilen malzemeler, Bulanık Stadı'nda düzenlenen programla sporculara dağıtıldı.

Bulanık Bilican Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Galip Kılınç ise kuruldukları günden bu yana ilk kez böyle ciddi bir malzeme desteği aldıklarını belirterek, "İş adamı Ömer Urgun, Bulanıklı gençlerini unutmayarak yağmurluk, forma, top, eşofman ve bir kulübün ihtiyaç duyabileceği bütün araç gereçleri göndererek bizleri sevindirmiştir. Bugün malzemelerin dağıtımında burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Bu desteğin diğer iş adamlarına da örnek olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Programa katılamayarak mesaj gönderen iş adamı Urgun, gençleri sporla buluşturmak için sadece futbola değil, sporun her branşına sahip çıkıp, destek olduklarını belirterek, gençlerin ve çocukların sporla buluşması, sosyalleşmesi, fiziksel ve ruhsal olarak gelişmesi için büyük çaba içerisinde olduklarını bildirdi.

Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Yakup Kaya da malzeme yardımı yapan iş adamı Urgun'a teşekkür etti.

Programa, Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Yakup Kaya, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, iş adamı Urgun'u temsilen Adem Şamiloğlu ve futbolcular katıldı.

Kaynak: AA