Genç Güreşçilerin Başarısı Sürüyor

Bursa Belediyespor Kulübü genç güreşçileri, ‘Kulüpler Arası Güreş İl Birinciliği’nde başarılarına yeni dereceler ekledi.

Kestel Spor Salonu’nda yapılan, turnuvayı 1 ve 2. sırada bitiren sporcuların Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığı müsabakalarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Genç takımı, ‘greko-romen’ ve ‘serbest stil’ olmak üzere iki ayrı kategoride toplam da 11 birincilik ve 7 ikincilik elde etti.

Greko-romen stilde 67 kg’da Ümmet Tunç, 82 kg’da Buğra Taşman, 87 kg’de Mehmet Erbay ve 97 kg’da Selim Erbay ile birincilik elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 72 kg’da Eren Akdeniz ile greko-romen stilde ikincilik kazandı.

Büyükşehir Belediyesporlu sporcuların neredeyse bütün kilolarda kürsüye çıkma başarısı gösterdiği ‘Serbest stil’de ise yeşil-beyazlılar 57 kg’da Mazlum Akyol, 61 kg’da Mehmet Mehmetoğlu, 70 kg’da Serpen Tuncay,74 kg’da Umur Aybey, 79 kg’da Fatih Yıldırım, 92 kg’da Mustafa Dilber ve 125 kg’da Hidayet Kurt ile kürsünün birincilik basamağında yer aldı. 61 kg’da Ramizcan Sürü, 70 kg’da Turgut Aybey, 79 kg’da Muhammet Yusuf, 86 kg’da M.Ali Güngör, 125 kg’da Bilal Kahraman ile de ikincilik sevincini yaşadı.

Kaynak: İHA