Gaziantep Polisgücü Avrupa'da Yenilmiyor

Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen Avrupa Kulüpler Salon Hokeyi Şampiyonası'nda mücadele eden Gaziantep Polisgücü, karşılaştığı Macaristan ve Slovakya ekiplerine geçit vermediği bildirildi.

Gaziantep Polisgücü'nün kulüp başkanı Mehmet Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonanın ilk gününde iki güçlü takımla karşılaşarak, iyi sonuçlar aldıklarını belirtti.

İki önemli oyuncularının, eksik olduğunu anımsatan Kaplan, şunları kaydetti:

"Reza Nurzade ve Cavit Gül Muhammet vizelerinin yetişmemesi nedeniyle şampiyonaya katılamadılar. Sporcularımız buna rağmen, büyük bir öz güven içerisinde maçlarda başarılara imza atmaya devam ediyor. Şampiyonanın ilk maçını Slovakya’nın en güçlü takımı olan Senkvıce Hokey Takımıyla yaparak 5-3’lük skorla bitirdik. İkinci maçta da Macaristan ekibini 9-4’lük skorla yenmeyi başardık. Önemli bir maçımız daha var. Çek Cumhuriyeti’nin Slavia Prague takımıyla karşılaşacağız. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Sporcularıma güveniyorum."

Mayıs ayında da kız ve erkek takımlarının Viyana ve Kophenhag’da Avrupa şampiyonasına katılacağını hatırlatan Kaplan, bu tür etkinliklerin Gaziantep ve Türkiye’nin tanıtımı için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Kaynak: AA