Bayrampaşa'da Kış Spor Okulları Başladı

İstanbul Bayrampaşa’da çocuklara ve gençlere sağlıklı ve başarılı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla organize edilen Kış Spor Okullarının sezonu düzenlenen törenle başladı.

Bayrampaşa Kış Spor Okullarının sezon açılışı düzenlenen törenle başladı.

Semih Erden Spor Salonu’ndaki törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra ilçe protokolü ve çok sayıda genç sporcu katıldı.

Futboldan jimnastiğe, basketbol, pilates, atletizm ve savunma sporlarına kadar çok sayıda farklı branşın bulunduğu Kış Spor Okullarının açılış programında, öğrencilerin gösterileri sergilendi. Çeşitli spor branşlarının yer aldığı gösteriler katılımcıların büyük beğenisini topladı.

"Gençler burada geleceğe emin adımlarla yürüyor"

Spora ve sporcuya verdiği değeri ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bayrampaşa deyince sporun merkezi, basketbolun, voleybolun ve tüm spor dallarında marka haline gelmiş olan bir ilçe geliyor akla. Burada velilerle beraber altına attığımız imzalarla Bayrampaşa bu yavrularımızla beraber geleceğe emin adımlarla yürüyor. Böyle bir heyecan, böyle bir şevk ve bağlılık hiçbir ilçede bulunamaz. Bugün burada yavrularımız çeşitli spor dallarında, başta hanımefendilerin ve beyefendilerin iştirak edecekleri o güzel spor dallarında, bu güzel mekan da geleceğe en güzel şekilde hazırlanacaklar. Bu yolda sporumuzu yaparak, genç ve dinamik bir şekilde hep beraber yürüyeceğiz" dedi.



"Burada yetiştireceğimiz yavruları marka haline getireceğiz"

"‘Bugün burada kış sporları açılış okulumuzun sezon açılışını hep beraber yapıyoruz" diyerek sözlerini sürdüren Başkan Aydıner, "İnşallah dün de olduğu gibi, bugün ve bugünden sonra da kış spor okulumuz devam edecek. Yazın da inşallah, alt yapıdan yetiştireceğimiz yavrularla beraber bir taraftan basketbolumuza, voleybolumuza ve futbolumuza gereken önemi vereceğiz. Ben ümit ediyorum ki Arda Turan’lar, Necip Uysal’lar Okan Buruk’lar gibi futbolcuları burada yetiştireceğiz. İnşallah Semih Erden gibi Hidayet Türkoğlu gibi buradaki yavrularımız da basketbolda marka olacak. İnşallah yavrularımızı buradan yetiştireceğiz ve onları marka haline getireceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Kaynak: İHA