Okullar Arası Karate İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliğinin düzenlediği Okullar arası Karate İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Nefes kesen karşılaşmalarda karateciler, okullarının derece yapması için kıyasıya mücadele etti.

Palandöken Spor Salonu’nda yapılan karate il birinciliği müsabakalarına minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 300 dolayında sporcu katıldı.

GHSİM Karate Antrenörü Muhammed Çelebi yönetiminde yapılan karate müsabakaları nefesleri kesti.

Erzurum GHSİM Karate Antrenörü Muhammed Çelebi, yaptığı açıklamada 300 dolayında karatecinin eğitim gördüğü okulları adına il birincisi olmak için yaş gruplarında kata ve kumite müsabakalarında tatamiye çıktıklarını belirterek, “Bu il şampiyonasının ardından Erzurum adına grup şampiyonasına katılacak sporcular belli oldu. İl Birinciliği müsabakalarında karateye gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederiz” dedi.

Çelebi, ilkokul ve orta okul küçükler ve yıldızlar grup şampiyonasının 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde Giresun’da yapılacağını belirterek, Liseler arası Grup şampiyonasının ise 17-18 Mart 2018 tarihleri arasında Artvin’de yapılacağını ifade etti.

Okullar arası Karate İl Birinciliği müsabakalarında minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde kızlarda ve erkeklerde kata ile kumite müsabakalarında dereceye giren sporculara madalyaları Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Karate Antrenörü Muhammed Çelebi ve diğer davetliler tarafından verildi.

Palandöken İlçe Müdürü Kaçmaz, okullar arası il şampiyonasında başarılı olan karatecilere Türkiye şampiyonasında başarı dileklerini iletti.

Bu arada Balkan Fatihlerinden Bilal Bayram da, il şampiyonasında başarısını babası Murat Bayram ile yaşarken, Şampiyonada birinci olan Fatih Buğra Ala ile Büşra Ala da başarılarını Zafer Ala ile paylaştılar.

Kaynak: İHA