Adana Demirspor'da '1000 Fikir Hareketi'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da “1000 Fikir Hareketi” projesiyle kulübün kalıcı gelir kaynaklarına kavuşması ve camia birlikteliğinin sağlanması için herkesin fikirlerini söyleyeceği platform oluşturdu.

24 puan ile ligde düşme hattına yakın olan Adana Demirspor’un geri eski formuna dönmesi için çalışmalar sürüyor. Kulübün eski yöneticilerinden Mehmet Gazioğlu, başlattığı “1000 Fikir Hareketi” projesiyle binfikirhareketi.com internet sitesi oluşturdu. Gazioğlu, siteye tüm Adana Demirsporlu taraftarların yazabileceğini ve bu sayede değerlendirme komisyonunun fikirleri hayata geçirmesi konusunda çalışmalar yapacağını söyledi.



“Mavi seferberlik öncesi son istasyon”

Çocukluğundan beri bu camianın içinde olduğunu ifade eden Mehmet Gazioğlu, “Siz de bu birlikteliğin, var oluşun ve geleceğe odaklanmanın bir parçası olmak için harekete geçin. Artık Demirspor’un geleceği için bir seferberlik ilan etmenin zamanı geldi. Projemize mavi-lacivertli renklere gönül vermiş herkesin destek olmasını bekliyorum. Tek gayemiz kendi ayakları üzerinde duran bir Demirspor’u görmek” dedi.

Öte yandan Gazioğlu, taraftarlara bir çağrı daha yaparak öncelikle kongre üyesi olmalarını istedi.

Kaynak: İHA