Salihli'nin Sultanları, Öğrencilerle Buluştu

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Namık Kemal Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte öğrencilerle sohbet edip, sonra da okul bahçesinde voleybol oynadı.

Salihli’de belediye ve belediye spor işbirliğiyle düzenlenen “Salihli’yi ve sporu seviyoruz” panelinin 4’üncüsü Namık Kemal Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Namık Kemal Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncuları da katıldı.

Voleybolcular panelde, sporun hayatımızdaki yeri ve önemi vurgulanarak, öğrencilerin spora dair merak ettiği tüm soruları cevapladı.

Panelde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, il şampiyonu olan Namık Kemal’in minik kız voleybol takımını kutladı. Okullarda paneller düzenlediklerini ve panelin dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini vurgu yapan Karaoğlu, “Salihli Belediyesi ve Salihli Belediyespor Kulübü işbirliğiyle düzenlediğimiz panelde sizleri başarılı sporcularımız ile bir araya getirerek spor ile ilgili aklınıza takılanları öğrenmenizi sağlıyoruz” dedi.

Öğrenciler tarafından voleybolculara çiçek takdim edilirken, panel sonrası ise Yeşil-beyazlı ekibin voleybolcuları, öğrencilerle voleybol oynadı.

Panele ise Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Baş Antrenörü Kürşad Çetin, Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün, Voleybol A Takımı oyuncuları, Okul Müdürü İbrahim Karakaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç, öğretmenler, 45,5 Taraftar Derneği ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA