Manisa BBSK'da 'Şampiyonluk' Kelimesi Yasak

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği Düzcespor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde eden ve en yakın rakibiyle puan farkını 12’ye çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, şampiyonluk kelimesini yasakladı.

TFF 3. Lig de 1. Grupta aldığı başarılı sonuçlara Düzcespor maçını da ekleyerek 4’te 4 yapan 50 puanlı lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim tedbiri elden bırakmıyor. Dün Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Levent Devrim, henüz şampiyon olmadıklarını söyledi.



“Aynı konsantrasyon ve ciddiyetle devam edeceğiz”

Bugünlere gelmelerindeki en büyük faktörün ciddiyet ve konsantrasyon olduğunu söyleyen Teknik Direktör Levent Devrim, “Kendi evimizde konuk ettiğimiz maçta en ciddi rakibimizi yendik ve puan farkını 12’ye çıkardık. Beklediğimiz bir şeydi aslında bu. Ama ben yapım gereği matematiksel olarak şampiyonluk garanti olmadığı sürece şampiyonluk kelimesini kullanmam. Şehrin havaya girmesi çok güzel. Büyük bir avantaj yakaladık şampiyonluk yolunda. Bugüne kadar bizi buraya getiren en önemli faktör ciddiyetimiz ve maçlara olan konsantrasyonumuz oldu. İdman öncesinde aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile Düzcespor ile oynadığımız maçı izledik. Arkadaşlarımızla birlikte toplantı yaptık. Toplantımızın ana gündem maddesi aynen buydu. Oyuncularımıza aynısını söyledik. Aynı konsantrasyonla, aynı motivasyonla, aynı ciddiyetle devam edeceğiz dedik. Aksi takdirde canınız acır dedim. Ben buna asla müsaade etmem. Yani öyle bir şey yok. Bu saatten sonra gelinen noktada daha iyi yerlere gitmek lazım” dedi.



“Puan farkı neden 15, 16 olmasın”

Bundan sonra rakipleriyle aralarındaki puan farkını daha da açmanın hesaplarını yapacaklarını sözlerine ekleyen Devrim, “Şu anda puan farkı 12 ise neden 15 veya 16 olmasın. Amacımız o. Şimdi önümüzde 3 gün sonra oynayacağımız Çanakkale maçı var. Tabi biraz dün yıprandık. Saha bayağı bağırdı. Gerçekten iyi mücadele etti arkadaşlarımız. Çanakkale maçının hazırlıklarına başladık. Zor bir maç bizi bekliyor. Bakıldığı zaman her takımın şu anda ligde bir amacı var. Kimisi küme düşmeme, kimisi play-off mücadelesi veriyor. Amacı olan bir takımla oynayacağız. Küme de kalma mücadelesi veren Dardanel ile oynayacağız. Çanakkale Dardanelspor genç ve çok koşan bir takım” diye konuştu.



“Şampiyonluğu konuşmak için henüz erken”

Şu anda şampiyonluğu konuşmanın çok erken olduğunu söyleyerek sözlerine son noktayı koyan başarılı teknik adam, “Aynı ciddiyetle aynı konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz. Ben herkesten de rica ediyorum. Şampiyonluğu konuşmak için henüz daha erken. Çok ciddi bir avantajımız var. Belki insanlar şu anlamda da söyleyebilir. Takımın gösterdiği mücadele, takımın gösterdiği konsantrasyona bakarak olası bir şampiyonluğu konuşuyorlar. Bizde zaten buna inanıyoruz. Bu ciddiyet devam edecek.Biz kesinlikle geçmişe bakmıyoruz. Kesinlikle önümüze bakıyoruz. Maç maç düşünüyoruz. Şampiyonluğu hiç konuşmuyoruz. Her zaman şunu söylüyoruz. En önemli maç önümüzdeki maç. Bizde inşallah üç gün sonra oynayacağımız maçı geçip ondan sonraki maçlara bakacağız. Ne zaman matematiksel olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluğu ilan edilir Ben o zaman şampiyonuz derim inşallah” dedi.

Kaynak: İHA