Hentbolda Maçın Ardından

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günal:'Grubun favorisiydik. Kendi evimizde oynadık. Beklendiği gibi de lider çıktık'

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 2. tur D Grubu müsabakaları sonunda gruptan lider olarak çeyrek finale yükselen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Hakan Günal, "Grubun favorisiydik. Kendi evimizde oynadık. Beklendiği gibi de lider çıktık." dedi.

Günal, Kastamonu'da gerçekleştirilen grup müsabakalarının son gününde Mudanya Belediyespor'u 37-33 yendikleri karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncularının yoğun maç temposuna rağmen güzel bir oyun sergilediğini belirtti.

Oyuncularını tebrik eden Günal, şunları söyledi:

"Bugün itibarıyla 30. resmi maçımızı oynadık. Kolay bir şey değil. 13 kişiyle bunu yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir mücadele örneği gösterdiler. Grubun favorisiydik. Kendi evimizde oynadık. Beklendiği gibi de lider çıktık. Tabii ki de hatalarımız var. Bu hataları, çok maç yapmaya bağlıyorum."

Ligde 24 Şubat Cumartesi günü Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Günal, "Bu arayı iyi değerlendirip Muratpaşa Belediyespor maçı ile gerçek Kastamonu Belediyespor'u herkese izletmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA