Halk Oyunları Ekibi Tekirdağ'ı Türkiye Şampiyonası'nda Temsil Edecek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi 17-18 Şubat tarihlerinde yapılacak olan halk oyunları yarışması için çalışmalarını sürdürüyor.

Halk Oyunları Ekibi Eğitmeni Sertan Acat yönetiminde Süleymanpaşa Gençlik Merkezinde hazırlıklarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi 16 kişilik kadrosu ile Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek için her gün çalışıyor.

17-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla dönmek istediklerini dile getiren Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi Antrenörü Sertan Acat yaptığı açıklamada bu tür yarışmaların çocukları ve gençleri motive ettiğinin altını çizdi.

“Başarılı sonuçlar ile Tekirdağ’a döneceğimiz inancındayım”

Anterör Sertan Acat, "17-18 Şubat tarihlerinde Türk Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen mahalli dal ve stilize dal halk oyunları yarışması yapılacak. Biz de Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi olarak yıldızlar kategorisinde kendimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarışma dönemi olduğu için her gün çalışmamız oluyor. Yarışmaya 16 çocukla katılacağız. Başarılı sonuçlar ile Tekirdağ’a döneceğimiz inancındayım" dedi.



“Tekirdağımızın adını tüm Türkiye’ye duyurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz”

Bu zorlu süreçte en büyük desteklerinin Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner olduğunu ifade ederek teşekkür eden Acat, “Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Deniz Taner’in destekleri ile halk oyunları ekiplerimiz her geçen gün daha başarılı sonuçlar elde ediyor. Tekirdağımızın adını tüm Türkiye’ye duyurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ben başkanlarımız başta olmak üzere emeği geçen ailelerimize ve okullarındaki öğretmenlerine de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA