Beşiktaş, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Beşiktaş, Süper Lig’in 22. haftasında Konyaspor ile deplasmanda yarın akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Tesisleri’nde Teknik Direkör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı.

Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmalarının yer aldığı program, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlı kafile Konya’ya gitti

Beşiktaş, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Konya’ya gitti. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile Kartal Yuvalarından Sorumlu Üyemiz Hüseyin Mican da kafilede yer aldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in 21 futbolcuyu dahil ettiği Konyaspor maçı kafilesinde şu isimler yer aldı:

"Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Necip Uysal, Pepe, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love."

Kaynak: İHA