Antalyaspor Yönetiminden Vali Karaloğlu'na Ziyaret

Antalya Valisi Karaloğlu: 'Antalyaspor'un yeni yönetimle ve yeni hocayla yeni başarılar elde edilebileceğine inanıyorum'.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Cihan Bulut başkanlığındaki Antalyaspor'un yeni yönetim kurulunu makamında kabul etti.

Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Karaloğlu, Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Asbaşkan Şefik Öz ile Yönetim Kurulu üyeleri Adem Kart, Ahmet Öztürk, Ömer Özkan, Ali Kuş, Erhan Erdem, Sezgin Özer, Yaşar Döngel ve Güray Kanan'ı makamında kabul etti.

Yönetime başarılar dileyen Karaloğlu, "Yeni göreviniz hayırlı olsun, zor bir göreve talip oldunuz. Umarım, bu şehirle beraber başarılı olursunuz." dedi.

Antalya'nın bir marka olduğunu, kentin en güçlü alt markalarından birinin de Antalyaspor olduğunu ifade eden karaloğlu, şunları kaydetti:

"Antalya'nın nüfusunun yüzde 43'ü Antalyalı. Geri kalanı dışarıdan göç ile gelen vatandaşlarımız. Antalyamızın ortak değerlerini, ortak kültürünü ve duygularını arttırmak adına Antalyaspor çok önemli bir enstrüman. Şehrimizin bütünleşmesi adına Antalyaspor çok önemli. Sadece 11 kişi top oynar diye bakmamamız lazım. Antalya'da Antalyaspor'u tutan çocuklarımızın sayısını arttırmamız lazım. Çocuklarımıza Antalyaspor'u sevdirmeliyiz. Bu şehrin en az yüzde 50'si Antalyaspor'u tutmalı."

Takımın durumunun çok iç açıcı olmadığını ama takımdan umutlu olduğunu da aktaran Vali Karaloğlu, "Antalyaspor'un yeni yönetimle ve yeni hocayla yeni başarılar elde edilebileceğine inanıyorum. İnşallah en kısa sürede badireler atlatılıp eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek hedefe ulaşılır. Tabi, öncelikle takımımızı ligde tutmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yaptıkları en iyi transferin teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu kulübe kazandırmak olduğunu vurgulayan Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ise, "Hocamız kulübü sahiplendi. Oyuncularımızla birebir ilgileniyor. Başarılı günler bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Vali Münir Karaloğlu'nu cumartesi günü gerçekleşecek olan Antalyaspor - Kayserispor maçına davet eden Bulut ve yönetimi, Karaloğlu'na Antalyaspor forması hediye etti.

Kaynak: AA