Türkiye Motokros Şampiyonası Kumluca'da Yapılacak

ANTALYA -Türkiye Motosiklet Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Ekinci, belirlenen takvime göre, Türkiye Motokros Şampiyonası'nın ekimde Kumluca ilçesinde yapılacağını bildirdi.

Ekinci, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın 5. ayağı olan final yarışlarını Kumluca'da düzenlenmesine karar verdiklerini söyledi.

Beykonak Mahallesi'ndeki pistin yarış ve seyirci desteği açısından şampiyonanın yapılmasına müsait bir yer olduğunu ifade eden Ekinci, "Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya da yarışlarımıza destek veriyor. Çetin bir şampiyonluk mücadelesi olacak. Yarışları ekim ayında gerçekleştireceğiz." dedi.

Başkan Çetinkaya ise, Beykonak'taki pistin standartlara uygun olacak şekilde yapılması için büyük çaba sarf ettiklerini ve bunun sonucunda Türkiye Şampiyonasının burada yapılmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Geçmiş yıllarda Beykonak’ta güzel yarışların yapıldığını anlatan Çetinkaya, "Bu pistte geçen yıl yarışlar yapıldı. Hem seyirci hem de yarışmacılar memnun kaldı. Hem seyretme hem de yarışmacılar için standartlara uygun olan bu pistte keyifli ve çetin geçecek yarışların olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA