Torbalı'nın Altın Sporcularına Altın Ödül

Torbalılı yüksek atlama sporcuları İstanbul’da gerçekleştirilen Atletizm Salon Türkiye Şampiyonasında bir birincilik bir de üçüncülük elde etti. U 18 kategorisinde yarışaN Ali Berk Erol, 27 sporcuyu geride bırakarak şampiyon olurken, U 16 kategorisinde yarışan Cemal İlhan da üçüncülük elde etti.

Torbalı Belediyesi Spor Okullarında yetişen genç atletizmciler ülke çapında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Torbalılı yüksek atlama sporcuları İstanbul’da gerçekleştirilen Atletizm Salon Türkiye Şampiyonasında bir birincilik bir de üçüncülük elde etti. U 18 kategorisinde yarışan Ali Berk Erol, 27 sporcuyu geride bırakarak şampiyon olurken, U 16 kategorisinde yarışan Cemal İlhan üçüncülük elde etti. Her iki sporcu da başarılarından ötürü milli takım kampına davet edildi. Genç sporcular İstanbul dönüşü antrenörleri Gani Kıratlı ile birlikte Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i ziyaret etti. Sporcuları makamında ağırlayan Başkan Görmez, başarılarından dolayı her iki genci de altınla ödüllendirdi.

Torbalı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren spor okullarında yüzlerce çocuk ve gencin yetenekleri doğrultusunda geleceğe hazırlandığını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Spor okullarımızda gösterilen özverili çalışmaların, hocalarımızın emeğinin, gençlerimizin azminin meyvelerini vermeye başladığını görmek çok sevindirici. Daha birkaç sene öncesine kadar atletizmden habersizken spor okullarımızda keşfedilip yetiştirilen ve Türkiye çapında başarılara imza atan bu gençlerimizi, onları yarışlara hazırlayan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Çok daha iyisini yapacaklarına inancımız tam” dedi.

Kaynak: İHA