Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreşçileri, Tekirdağ’da düzenlenecek Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Güreş Federasyonunca ortaklaşa düzenlenen Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerinden Esma Akkaya'nın 47 kiloda ve Kader Tekin'in 73 kiloda minderde ter dökeceğini söyledi.

Eligül, şampiyon olacak güreşçilerin ise Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası'nda temsil edeceğini kaydederek, ''Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası 17-18 Şubat 2018 saat 10.00’da Süleymanpaşa’da bulunan İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Bizden de iki sporcu burada mindere çıkarak derece için ter dökecek'' dedi.

- 8. Çorlu Kitap Fuarı devam ediyor

Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Korza Fuarcılık ve Orion AVM'nin işbirliğiyle bu yıl 8'incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı, kitapseverlere hizmet vermeye devam ediyor.

Orıon AVM'de açılan stantlarda, Türkiye'nin sevdiği ve kabul ettiği birçok yazar, kitapseverler ile bir araya geliyor.

Öte yandan 8. Çorlu Kitap Fuarı'nın, 18 Şubat 2018 Pazar gününe kadar Orion Alışveriş Merkezi’nde devam edeceği kaydedildi.

- Bangladeş Başkonsolosu İslam, ÇİSAD'a geldi

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD), Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul İslam'ı misafir etti.

ÇİSAD merkezinde yapılan toplantıda, Türkiye ve Bangladeş arasındaki ticari ilişkiler konuşuldu.

Çorlu'da faaliyet gösteren iş insanlarına, Bangladeş'in sosyal ve ticari yapısından bahsedildiği toplantıda, orada yatım imkanı için neler yapılması gerektiği de anlatıldı.

ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Ayan, yaptığı konuşmada, Başkonsolos İslam'ı misafir etmekten mutluluk ve şeref duyduklarını belirtti.

İslam da Bangladeş hükumetince sağlanan ticari desteklerin, yerinde görülmesi amacıyla Çorlu'daki iş adamlarını Bangladeş'e davet etti.

Kaynak: AA