Denizlispor Çıkış Peşinde

Kulüp başkanı Üstek: 'İnşallah Giresunspor maçıyla bir çıkış yakalayacağız, bunun serisini getireceğiz'.

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında 17 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Akın Çorap Giresunspor ile yapacakları maçı kazanarak çıkış yakalayacaklarına inandığını söyledi.

Üstek, yeşil-siyahlı kulübün başkan yardımcısı Taner Atilla ile Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, şu anda istedikleri konumda olmadıklarını belirtti.

Göreve gelirken ağır borçlar devraldıklarını ve yabancı futbolcularla ilgili borçları ödediklerini anlatan Üstek, "Transfer yasağını kaldırdık. Eksik olan noktalara transferler yaptık ama sonuç yine istediğimiz gibi olmadı. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Ben ümitsiz değilim. Çünkü verilen emeğin karşılığını Yaradan verecektir. İnşallah Giresunspor maçıyla bir çıkış yakalayacağız, bunun serisini getireceğiz. Hocamıza güveniyoruz, futbolcularımıza güveniyoruz." diye konuştu.

Taner Atilla ise son haftalarda sanal ortamdan takımın yıpratılmaya çalışıldığını savunarak, "Başka şehirde alınan yenilgiye taraftar üzülüp daha da kenetleniyor ama bu şehirde maalesef takımın düşmesini, kaybetmesini isteyen birçok kesim var. Böyle bir ortamda mücadele ediyoruz. İnşallah takım üstüne düşeni yapar. Onlara inancımız tam. Biz, vicdanen rahatız çünkü yapılacak her şeyi yaptık. Giresun'dan inşallah güzel bir sonuç alırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA