Çaykur Rizespor'da MKE Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Üzülmez: 'MKE Ankaragücü takımını iyi analiz ettik. Saha içerisinde hem taktik hem de oyun anlamında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirip galibiyet almak istiyoruz' 'Artık bundan sonra sessiz kalmayacağım. Bizim takımla ilgili en ufak bir açıklama yapana aynı şekilde cevap vereceğim'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, MKE Ankaragücü takımını iyi analiz ettiklerini, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları Altınordu maçında istek ve oyun olarak bir sıkıntılarının olmadığını, rakibin tuzağına düştüklerini belirtti.

Ligde çekişmeli bir mücadelenin yaşandığını ifade eden Üzülmez, "Ligde her takım inişli ve çıkışlı grafikler çizebiliyor. Denk takımlar mücadele veriyor. Bazı ekipler üç veya dört hafta sıkıntı yaşıyor. İki hafta galibiyet aldığı zaman üst sıralarda kendine yer bulabiliyor." dedi.

Üzülmez, bu hafta oynayacakları MKE Ankaragücü takımının ikinci yarıya sıkıntılar içerisinde başladığını kaydederek, şöyle devam etti:

"Son haftaya baktığımızda Balıkesirspor Baltok deplasmanında aldığı bir üç puan var. Hedefimiz belli. Bu hedefler zor olacak belki de. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendiren ve tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Dirençli bir ekip. Bizim de bu saatten sonra kapasitemizi ortaya koymamız gerekiyor. Biz iyi bir takımız. Zaman zaman uzun lig maratonunda iş kazası oluyor. Geçen hafta o iş kazasını yaşadığımızı düşünüyoruz. Oyuncularım da artık bu maçın bilincindeler. İyi çalışıyoruz."

MKE Ankaragücü takımını iyi analiz ettiklerini anlatan İbrahim Üzülmez, "Saha içerisinde hem taktik hem de oyun anlamında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirip galibiyet almak istiyoruz. Daha sonra kendi sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor Baltok ve Elazığspor maçında alacağımız puanlarla bu ligde çok şey lehimizde gelişecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." değerlendirmesinde bulundu.

Üzülmez, sakatlık oyuncular konusuna da değinerek, "Robin Yalçın'ın tedavisi devam ediyor. Aynı şekilde Davide Petrucci'nin tedavisi İtalya'da devam ediyor. Bu iki oyuncu pazartesi günü aramıza katılacak. Leonard Kweuke de birebir çalışmalarını sürdürüyor. O da pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlar diye ümit ediyorum." diye konuştu.

- "Çok sessiz kalmak da iyi değil"

Üzülmez, bundan sonra kendileriyle ilgili yapılan açıklamalara sessiz kalmayacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Artık bundan sonra sessiz kalmayacağım. Bizim takımla ilgili en ufak bir açıklama yapana aynı şekilde cevap vereceğim. Çok sessiz kalmak da iyi değil. Son haftalarda hakemlerin, rakiplerimizin lehine ve bizim aleyhimize verdikleri bariz kararlar var. Bu kararları izlemek ve incelemek gerekiyor. Biz, her takıma ve camiaya saygı duyuyoruz. Maalesef bazı insanlar bize saygı duymazsa ve bazı polemikler içerisine girmek istiyorsa ya da algı operasyonu yapmak istiyorsa bundan sonra ilk cevap verecek olan da ben olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çaykur Rizespor'un menfaatlerini başkanımız en iyi şekilde koruyor. Bu algı operasyonu önümüzdeki haftalarda devam ederse önce ben karşı çıkacağım."

Yeşil-mavili ekip, Üzülmez yönetiminde MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA