Başkan Atilla, U19 Engelliler Milli Takımını Evinde Ağırladı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede kamp yapan engelliler U19 Basketbol Milli takım sporcularını evinde ağırladı.

Yemeğe U19 Engelliler Basketbol Milli Takım Sporcularının yanı sıra Ceylanpınar’ın 1. Ligdeki temsilcisi Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı sporcuları ile genç yönetmenler Serdal Altun ve Şeyhmus Sarıca’da hazır bulundu.

Türkiye’nin farklı illerinden yaklaşık 20 sporcu, ilçedeki basket takımı ve genç yönetmenler Menderes Atilla’nın evinde vermiş olduğu davetin kendileri için ayrı önem taşıdığını ifade ettiler.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, evinde verdiği belki de en önemli ve anlamlı davetlerden birini yaşadıklarını belirterek, gerek U19 Erkek Bedensel Engelliler Basket takımı sporcularını, gerek Belediye bünyesindeki Engelliler Basket takımı sporcularını misafir etmekten gurur duyduğunu söyledi.



Türkiye’nin farklı illerinden ilçeye gelen ve ilçenin tanıtımına önemli katkı sağlayan U19 Bedensel Engelliler Milli takım sporcu ve teknik heyete teşekkür eden Atilla, Ceylanpınar’ın da bu ülke toprağı olduğunu sınırda olmasının hiçbir güvenlik endişesi taşımadığını bunun en bariz örneğinin milli takımın Ceylanpınar’da 9 günlük kamp yapması olduğunu ifade etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu adına Menderes Atilla’ya plaket takdim eden U19 Erkek Engelliler Basket takımı Baş Antrenörü Selim Savaş Uslu ise, Ceylanpınar’da böylesine sıcak, samimi ve içten karşılanmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Atilla’ya spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı federasyon adına plaket takdim etmenin gurur verici olduğunu ifade eden Uslu, "Başkanın evinde sporcularımızla birlikte bizi ağırlamasının tarif edilemez bir duygu"dedi.

İlk günden Ceylanpınar’ın sınır ilçesi olması hasebiyle birçok kişinin güvenlik endişesi taşıdığını ancak Ceylanpınar’ın da Türkiye’nin bir yerleşim yeri olduğunu ve hiçbir şekilde güvenlik sıkıntısı olmayacağını kanıtlamak için Ceylanpınar’ı seçtiklerini dile getiren Selim Savaş Uslu, kaldığımız süre içerisinde bunu birebir yaşayıp böyle bir endişenin olmadığını kanıtladıklarını söyledi.



Doğu insanının misafirperverliğini çok iyi bildiklerini dile getiren Uslu, Atilla’nın bunu en iyi şekilde kanıtladığını dile getirdi.

Kaynak: İHA