Volkan Demirel'den küfür açıklaması

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Başakşehir maçında yan hakeme doğru dönerek küfür ettiği iddialarına maç sonrasında yaptığı açıklamalarda cevap verdi.

Volkan Demirel'den küfür açıklaması
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin file bekçisi Volkan Demirel, maç içerisinde yardımcı hakemle yaşadığı diyaloğa da değindi.

Volkan Demirel, 'Benim maç içerisinde söylediklerimin pek önemi yok. Maç içerisinde her futbolcu yapar ama bunu kötü niyetli yapmıyoruz. O tamamen herkes kendi kendine bir şeyler söyler, ben de kendi kendime söylendim. Bunu kimse üzerine alınmasın. Kimseye art niyet yok. Sadece saha içerisinde konsantreden ister istemez bir şeyler çıkıyor ağzımızdan ama bunlar tamamen kasıtlı, birine özellikle yapılmış şeyler değil. Futbolun içinde var. Sen çalışırken yanlış bir yazı yazdığında içinden bir şeyler söylemiyor musun? Veya trafikte giderken biri seni sollayıp gittiğinde bir şey demiyor musun? Diyorsun. Bunlar Türkçe'de var. Bunlar Türkçe'nin argosu. Fazla uzatmayın, fazla büyütmeyin. Futbolcunun ağzına kamerayı sokarsan bunu herkes söyler zaten. Bunları kovalamayalım, güzellikleri kovalayalım. Biz şu an Fenerbahçe camiası olarak mutluyuz. Bu galibiyetin de üstünü örtmeyelim. Fenerbahçe camiası olarak mutluyuz, galip geldik, kazandık evimize gidiyoruz. Haftaya oynanacak maçı bekleyeceğiz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA