Santos, Kulübüne 75 Bin Lira Yardım Sağladı

Boluspor’un tecrübeli kaptanı Andre Santos, dünya yıldızı Neymar’a kulübe gelir sağlamak için yapılacak çekiliş biletlerinden 5 bin adet satarak kulübüne 75 bin lira kazandırdı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor’un yıldız ismi Andre Santos geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Neymar’ın Fransa’da düzenlenen doğum gününe katıldı.

Kulübe geldiği günden itibaren kırmızı-beyazlı ekibe futboluyla katkı sağlayan Santos, doğum günü için yanında olduğu Neymar’a kulübünden aldığı 5 bin bileti 75 bin liraya satarak destek oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 100 bin adet bilet basıldığını ve 28 Şubat’ta Milli Piyango İdaresi ile birlikte çekiliş yapılacağını ifade ederek, “Buradaki amaç Boluspor’a bir gelir ve bütçe sağlamak. Bunun için 100 bin bilet bastırdık. Biletlerin 40 bin tanesini yönetim kurulumuz aldı. Kalan biletleri de eşimize, dostumuza paylaştırmaya çalışıyoruz. Son olarak 5 bin bileti futbolcumuz Santos’a verdik. O da bu biletleri Neymar’a verdiğini ifade etti.

Sağolsun kaptanımız da bize bu şekilde destek oldu. Santos’un Neymar’a verdiği 5 bin bilet ile kulübe 75 bin liralık bir yardım oldu. Neymar’a ve Santos’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA