Başkan Akgün'den Genç Sporcularla Destek

BüyükçekmeceBelediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün genç sporcularla kahvaltı da bir araya geldi. Başkan Akgün, 2018 yılını “Spor ve Gençlik Yılı” ilan ettiklerini, 2018 yılında belediye bütçesinden 50 trilyonluk payı spor tesisi yatırımlarına ayıracaklarını söyledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün genç sporcularla kahvaltıda bir araya geldi. Katılımın oldukça yüksek olduğu kahvaltıya, Galatasaray’ın ve milli takımın efsane isimlerinden Muhammet Altıntaşda katıldı.

Sport City bünyesinde faaliyet gösteren Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Okulları’nın yanı sıra Medicell Beylikdüzü 2011 Spor Futbol Okulu ve altyapı sporcularının katılım gösterdiği programa sporcuların velileri de katılarak kahvaltılarını birlikte yaptı.

Akgün: "Spor toplum için çok önemi"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sporun bir toplum için önemine değinerek, spor yapan bireylerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştığını, sporla kazandığı özgüvenin kişiliğin gelişimine de pozitif anlamda etki yaptığını söyledi.



Başkan Akgün şöyle konuştu: “Bu çocuklar hepimizin. Kulüp ve futbol okulları faaliyetleri çocuklarımız için çok önemli. Çocuklarımızı mutlaka spora yönlendirelim. Spor yaparak hem kolektif hareket etmeyi hem de kolektif düşünmeyi öğreniyorlar. Aileler olarak da çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım. Spora yönlendirmemiz lazım. Sizleri kutluyorum. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum. Her zaman emrinizdeyim.”

Büyükçekmece Belediyesi olarak 2018 yılını spor ve gençlik yılı ilan ettiklerini kaydeden Dr. Akgün “2018’i Gençlik ve Spor Yılı ilan ettik. Bütçemizin de aslan payını alacak. 2018’de çok miktarda spor tesisi yapılacak. 50 trilyonluk bir yatırım yapacağız”dedi.

Kaynak: İHA