TOFAŞ Beşiktaş'ın Konuğu Olacak

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 18. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan ile karşı karşıya gelecek. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, 18. hafta mücadelesinde yarın Beşiktaş Sompo Japan’a konuk oluyor. Ligin ilk yarısında sergilediği başarılı performansın ardından ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan mavi-yeşilliler, Yeşilgiresun Belediye, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Muratbey Uşak galibiyetlerinin ardından İstanbul deplasmanında 4’te 4 yapmaya çalışacak. Bursa temsilcisi, lider Fenerbahçe Doğuş ile aynı galibiyet sayısına sahip olmasına karşın sayı averajıyla ikinci sırada bulunurken, Ufuk Sarıca’nın çalıştırdığı Beşiktaş ise 13 galibiyetle üçüncü sırada yer alıyor.

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki mücadele saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Yener Yılmaz, Ersan Ergüler, Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek.

Beşiktaş Sompo Japan ile yarın 74. kez karşı karşıya gelecek olan TOFAŞ Basketbol Takımı, iki takım arasında daha önce oynanan 73 maçtan 41 kez galip ayrılırken, 32 maçta üstün olan taraf siyah-beyazlılardı. Mavi-yeşilli takım, Beşiktaş ile ligin ilk yarısında evinde oynadığı maçta rakibini 83-79 mağlup etmişti.

Kaynak: İHA