Salihli Belediyespor Seri Peşinde

Teknik Direktör Adem Başaran yönetimindeki lider Salihli Belediyespor, yarın deplasmanda konuk olacağı Saruhanlı Belediyespor’u yenerek, yoluna galibiyet serisi ile devam etmek istiyor.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden ve emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerleyen lider Salihli Belediyespor, ligin 16.haftasında yarın Saruhanlı Belediyespor’un konuğu olacak.

Saruhanlı’nın Hacırahmanlı Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’da başlayacak. Oynadığı 15 maçta 13 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile topladığı 40 puanla en yakın rakibi Urganlıspor’un 4 puan önünde bulunan Yeşil-beyazlı ekip, rakibini yenerek, hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Deplasmanda Saruhanlı Belediyespor’u yenerek, 10 hafta önce başlattıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Başaran, oyuncularına güveninin tam olduğunu söyledi.

Başaran “Emin adımlarla önce grubu birinci bitirip, daha sonra Bölgesel Amatör Lige (BAL) Yükselme play-off maçları sonunda da şampiyon olup, adımızı bir üst lige yazdırmak istiyoruz” dedi.

Başaran, tüm tarafları Saruhanlı deplasmanında kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Kaynak: İHA