Fikret Orman Beyaz Futbol'a konuştu

Beyaz Futbol canlı yayına katılan Fikret Orman, zorlu fikstürle ilgili TFF'ye talepte bulunacaklarını söyledi.

Fikret Orman Beyaz Futbol'a konuştu
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz Futbol canlı yayınında soruları yanıtladı.

Fenerbahçe maçıyla ilgili TFF'ye başvuracaklarını söyleyen Orman, o maçın ileri bir tarihte oynanamasını istediklerini söyledi.

'BİZİM ARZUMUZ O'

Beşiktaş'ın zorlu fikstürüyle ilgili konuşan Orman 'Hem Şampiyonlar Ligi hem de Türkiye Kupası'nı bu arada oynuyoruz. Türkiye Kupası'nda ilk maç oynandıktan sonra 40-50 gün sonra ikini maç oynanacak. Çok arada zaman var. Beşiktaş'ın çok yoğun bir maç trafiği var. Onun için de bu Türkiye Kupası maçını daha ileride daha uygun bir zamanda oynanmasını tercih ediyorum. Futbol federasyonu ve Fenerbahçe buna nasıl bakacaklar. Kendi aralarında bakacaklar. Eğer bir otam sağlanırsa bizim arzumuz o.' dedi.

Fikret Orman Beyaz Futbol'a konuştu

'ELEYECEĞİZ İNANIYORUM'

Bayern maçıyla ilgili iddialı konuşan Başkan Orman 'Bir seçme şansım olsa; lig şampiyonluğunu, kupa şampiyonluğunu ve Bayern Münih'i elemek isterim. Ben bütün her yerde şampiyon olmayı istiyorum ama böyle seçme bir şansımız yok. Ben Bayern Münih'i elemek konusunda hayaller kurmuyorum, eleyeceğimize inanıyorum. Biz Beşiktaş gibi oynayabilirsek neden elemeyelim? Biz o ligin 2. takımı Leipzig'i içeride dışarıda mağlup etmeyi başardık. Neden aynı şeyi yapıp Bayern Münih'i de elemeyelim? ' ifadelerini kullandı.

'NİYETİMİZ...'

Talisca'yla ilgili açıklamalrda bulunan Orman 'Talisca Beşiktaş'la çok iyi bir uyum sağladı. Karakter olarak da sevdiğimiz bir oyuncumuz. 31 Mayıs'a kadar süremiz var. Niyetimiz bonservisini almak.' diye konuştu.

Fikret Orman Beyaz Futbol'a konuştu

NAMOĞLU GİTSE NE DEĞİŞECEK

Biz hakemlerden rahatsız olmaktan ziyade, hakemlerin böyle saatlerce tartışılmasından rahatsızız. Bizim maçlarımızda da büyük hatalar yapıyorlar ama sonuçta bu bizim futbolumuz. Bursa maçında bir penaltımız verilmedi bu oluyor, olmuyor değil. Kulüplerin de kendisine bakması lazım, bu noktada basına da görev düşüyor. Her geçen gün medya küçülüyor, her gün bir basın mensubu işten çıkartılıyor sektör daralıyor. Bugün Yusuf Namoğlu gitse ne değişecek? Çevresindeki ekip aynı olduktan sonra ne olabilir ki? Biz anlayışın değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.

'BİZİM RAKİPLERİMİZ...'

Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği toplantılarına katılacak mı katılmayacak mı bilmiyorum ama bazı toplantılara başkanlar seviyesinde olur. Bazen de temsilciler katılır. Kulüplerin sorunları var, bunları çözmeliyiz. Ayrıca Kulüpler Birliği icra makamı değil temsil makamı olmalı. Bizim rakiplerimiz Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor, Trabzonspor diyorum. Başakşehir - Fenerbahçe mücadelesi güzel bir maç olsun hakemin yanında hakem şansı olsun ben bunları diyorum. Beni sadece Beşiktaş ilgilendiriyor, Beşiktaş şampiyon olamayacaksa kim olursa olsun beni ilgilendirmiyor.