Çorum'da U-19 Maçında Kavga Çıktı

Sungurlu Belediyespor ile Çorum Mimar Sinan Gençlik Spor arasında Çorum U-19 play-off müsabakasında son dakikalarda oyuncu değişikliği esnasında hakemin Sungurlu Belediyespor’dan 2 oyuncuya kırmızı kart göstermesi sonucunda futbolcular birbirine girdi.

Sungurlu Belediyespor, Mimar Sinan Gençlik Spor’u ağırladı. Emrah Olcan, Ali Oğuzhan Dede ve Uğur Koçak’ın yönettiği karşılaşmada Mimar Sinan Gençlik Spor 22. dakikada Fatih Emre Tokgöz’ün golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Sungurlu Belediyespor 45. dakikada İbrahim Aydemir’in golü ile durumu 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Oldukça gergin geçen 2. yarıda 65. dakikada Fatih Serkan Temizcan penaltıdan durumu 2-1’e getirdi. Maçın son dakikasında oyuncu değişikliği esnasında hakemin Sungurlu Belediyespor’dan 2 oyuncuya kırmızı kart göstermesi ile futbolcular birbirine girdi.

Çıkan kavga sonrası stadyuma çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga sonrası hakem maçı bitirirken, hakem ve futbolcular polis eşliğinde sahadan ayrıldı.

Kaynak: İHA