Başkan Kayda 'Spor Sağlıklı Ve Kaliteli Yaşam Demektir'

’Salihli’yi ve sporu seviyoruz’ panelinde konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Spor sağlıklı ve kaliteli yaşam demektir” dedi.

Salihli Belediyesi ve Salihli Belediyespor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ’Salihli’yi ve Sporu seviyoruz’ panelinin ikincisi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kayda, sporun insan hayatında ayrı bir önemi olduğunu vurgu yaptı. Konferansın gerçekleştirildiği Endüstri Meslek Lisesi’nin kendisi için anlamlı ve çok farklı bir yer olduğuna değinen Kayda “Bu okul okuduğum mezun olduğum ve mezun olduktan sonra idareci olarak tekrar geri döndüğüm bir okuldur. Salihli’de binlerce öğrenci yetiştirdim, mezun ettim. Meslek Liselerine karşı her zaman bir ön yargı vardır. Şu an yanımda çalışan personelimin ve bugün başarılı sporcumuzun birçoğu bu okuldan mezun oldu. Salihli’yi ve sporu çok seviyoruz. Spor sağlıklı ve kaliteli yaşam demektir” dedi.

Panele katılan Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor’un oyuncuları da sporun hayatımızdaki yeri ve önemine vurgu yaptı. Voleybolcular öğrencilerin spora dair merak ettiği tüm sorularını cevapladı.

’Salihli’yi ve Sporu seviyoruz’ paneline başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Ünveren, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Kürşad Çetin, Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün, Okul Müdürü Serdar Yıldız, müdür yardımcıları, öğretmenler, 45,5 Taraftar Derneği ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA