Manisa BBSK'ya 2.05'Lik Dev Pivot

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, kadrosuna bir takviye daha yaptı. Bornova Belediyespor’dan transfer edilen Okan Özpamir, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde attığı imza ile Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine katıldı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve yarışının içerisinde olan ve Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda Gemlik Basketbol Takımı ile çok zorlu bir maça çıkacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’a bir takviye daha yapıldı. Yeşil Beyazlı yönetim, Bornova Belediyespor’dan Okan Özpamir’i renklerine bağladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine başkan Mevlüt Aktan da katıldı.



Başkan Aktan: “Önemli bir ismi kadromuza dahil ettik”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un potada zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu söyleyen Başkan Mevlüt Aktan, “Bornova Belediyespor’dan renklerimize bağladığımız Okan Özpamir, önemli bir oyuncu. O bölgede eksiğimiz vardı. Okan’ın aramıza katılmasıyla eksik olan bölgemize transferi gerçekleştirdik. Atılan bu imza iki taraf içinde hayırlı olsun. Okan Özpamir’in takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Şampiyonluk yarışında takımımıza önemli hizmetleri olacaktır. Hedefimiz bir üst lig’e yükselmek. Bunu bütün basketbolcu kardeşlerimizde biliyor. Potada mutlu sonu ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.



Özpamir: “Hedefleri olan bir kulübe geldim”

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kendisini Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu yapan imzayı atan dev pivot Okan Özpamir ise imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hedefleri olan bir kulübe geldim. Bir üst lig’e çıkma mücadelesi veren bir takıma geldiğim için de çok mutluyum. Elimden geldiğince takımımın başarısı için ne gerekiyorsa yapacağım. İnşallah hedefe ulaşacağız.”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Okan Özpamir, daha önce Bursaspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Büyükçekmece, Akhisar Belediyespor ve Balıkesir Karesi Belediyespor takımlarının formasını giydi.

Kaynak: İHA