Güreş Türkiye Şampiyonası Teknik Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilecik’te düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları öncesinde teknik toplantı yapıldı.

İstasyon Spor Salonu’nda düzenlenen toplantının başkanlığını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız yaparken, toplantıya şampiyonaya katılacak olan ve 29 ilden gelen antrenörler ile hakemler katıldı.



Şampiyonaya 29 ilden toplam 474 sporcu katılacağını anlatan İl Müdürü Aslan Yıldız, "Milli sporumuz güreş camiasının değerli yöneticilerini ,antrenörlerini , hakemlerini ve sporcularımızı dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun simge şehri Bilecik’imizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Güreş müsabakalarının kazasız belasız sağlıklı ve başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasını temenni ederim. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu ata sporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize ve ay yıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağınıza, İstiklal Marşımızı Taha Akgül, Rıza Kayalp ve Hamza Yerlikaya gibi tüm dünyaya duyuracak sporcular yetiştireceğinize canı gönülden inanıyorum. Ayrıca, müsabakalarda görev alacak hakem ,antrenör ve sporculara başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı, başarılı güzel bir şampiyona olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA