En Fazla Puan Farkını Manisa BBSK Açtı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye’de profesyonel liglerde şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasındaki puan farkını en fazla açan takım oldu.

Türkiye liglerinde mücadele veren takımlar arasında şampiyonluk yarışında her geçen hafta heyecan daha da artarken, şu anda TFF 3. Lig 1. Grup’ta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasındaki puan farkını en fazla açan takım oldu. Geçtiğimiz hafta sonunda Antalya Kemerspor’u deplasmanda mağlup ederek 41 puana ulaşan Yeşil Beyazlılar, en yakın rakibi Bayrampaşa ile arasındaki puan farkını ise 8’e çıkararak şampiyonluk yarışında şu anda en avantajlı takımlar arasında zirvede yer aldı.

TFF Süper Ligde Medipol Başakşehir FK, 42 puanla zirvede yer alırken 41 puanlı Galatasaray ise 2. sırada bulunuyor. TFF 1. Ligde ise lider durumda olan ve 38 puanı bulunan Ümraniyespor ile 2. sırada yer alan Çaykur Rizespor arasında ise sadece 1 puan fark bulunuyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 1. sırada yer alan Menemen Belediyespor ile 2. sırada yer alan Afjet Afynospor’un 44’er puanı bulunuyor. Beyaz Grupta ise Gümüşhanespor 39 puanla zirvede, Altay ise 36 puanla 2. sırada yer alıyor.

En rahat Manisa Büyükşehir Belediyespor

Türkiye’de profesyonel liglerde şampiyonluk yarışında en rahat takım ise sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyespor. Şu anda TFF 3. Lig 1. Grupta 41 puanla lider olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ardından 2. sırada yer alan Bayrampaşa’nın ise 33 puanı bulunuyor. TFF 3. Lig 2. Grupta ise zirvede yer alan Pazarspor ile 2. sırada bulunan Diyarbekir Spor A.Ş’nin 35’er puanı bulunuyor. TFF 3. Lig 3. Grupta ise Lider Utaş Uşakspor’un 38, 2. sırada yer alan Çorum Belediyespor’un 35 puanı bulunuyor.

“Rehavet söz konusu bile değil”

Ligde hafta sonunda Orhangazi Belediyespor’u konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da açılan puan farkına rağmen takımda herkesin büyük bir ciddiyetle işini yapmaya devam ettiğini kaydeden Teknik Direktör Levent Devrim takımda rehavet diye bir şeyin kesinlikle söz konusu bile olmadığını söyledi.

Devrim, “Takımda herkes büyük bir ciddiyetle çalışmaya devam ediyor. Şu anda Türkiye’de profesyonel liglerde rakipleriyle arasında ki puan farkını en fazla açan takım biziz. Ancak biz sanki arada 8 puan fark yokmuş gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de ciddiyeti elden bırakmadan mücadelemize devam edeceğiz. Çok karakterli ve tamamen şampiyonluğa odaklanmış ve bir oyuncu gurubuyla çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA