Denizlispor Hedef Büyüttü

Kulüp başkanı Üstek: 'Yaptığımız yeni takviyelerle playoff oynayacağımıza inanıyorum'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, ara transfer döneminde yaptıkları takviyelerle takımın play-off oynayacağına inandığını söyledi.

Üstek, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen toplu imza töreninde yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde eski ve mevcut futbolculara borçlarının olduğunu, birçok haciz dosyalarının bulunduğunu hatırlattı.

Şu ana kadar 18 milyon 300 bin lira ödeme yaptıklarını, Maliye Bakanlığı ve SGK'ya olan borçları taksitlendirdiklerini anlatan Üstek, "Göreve gelirken ne kadar zor olduğunu biliyorduk ama bu boyutta olduğunu hiç tahmin etmiyorduk. Borçları ödeyerek transfer yasağımızı kaldırdık, transfer yaptık. Aldığımız 8 futbolcunun lisansını da çıkarttık. Denizlispor'un en güzel yerlere gelmesi için maddi manevi, gece gündüz çalıştık. Bundan sonra Denizlispor'un hak ettiği yerde olacağına herkesin inancı olsun." dedi.

- "Play-off oynarız"

Transferlerle takımı güçlendirdiklerini kaydeden Mustafa Üstek, hedeflerine ilişkin şunları kaydetti:

"Yaptığımız yeni takviyelerle play-off oynayacağımıza inanıyorum. Almış olduğumuz 8 futbolcunun 5'i Süper Lig'den. Biz buna katlandık, öyle olması gerekiyordu. Çünkü lig çok zor. Birçok güçlü takım transfer yasağını aşamadı. Bugün bizim ödenmeyen bir borcumuz yok. Bunlar en azından lehimize olacağı için bizim düşme gibi, kalma gibi asla bir derdimiz yok. İnşallah play-off'a girmeye yüzde 100 gözüyle bakıyorum. Biz yapacağımızı yaptık, artık bundan sonrası futbolculara ve hocaya kalan şey. Ama onların da ellerinden gelenin en iyisini yapacağına eminim."

Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul da ara transfer döneminde 8 futbolcu transfer ettiklerini, yeni transferle takımın güçlendiğini belirtti.

İmza töreninde yeni transferle yöneticiler birlikte fotoğraf çektirdi.

Öte yandan takımın yeni transferlerinden Mehmet Akyüz, Denizlispor'a hiç yabancılık çekmediğini ve takımda bir kardeşlik ortamının olduğunu söyledi.

Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen Darko Lazic de takım için elinden gelen her şeyi yapacağını iletti.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçları öncesi 17 puanla 16. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA