Başkan Kazım Kurt'dan Eskişehirspor'a Ve Yerel Spor Takımlarına Destek

Odunpazarı Belediyesi ve Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un Eskişehir’in sporuna olan desteği devam ediyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, spora desteklerinin sadece Eskişehirspor ve altyapı takımlarıyla sınırlı kalmadığını, Eskişehir Basket, Selka Hentbol ve amatör kulüplere de destek olduklarını belirtti.

Taraftarlardan Başkan Kurt’a teşekkür

Eskişehirsporlu taraftarlar, Odunpazarı Belediyesi’nin reklam alanlarını Eskişehirspor Vakfı’na tahsis ederek kulübe 4 milyon lira gelir sağladığını belirterek “Kimse sahip çıkmaz iken sizin Eskişehirspor için yaptıklarınız yadsınamaz. Eskişehirspor’a verdiğiniz destek için, bir Eskişehirspor taraftarı olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Eskişehirspor ile ilgili önemli açıklamalar yapan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin sadece Eskişehirspor’a destek vermediğini belirtti.

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin basketbol, hentbol ve diğer spor dallarında sporcuların ve spor kulüplerinin yanında olduğunu söyledi.



“Biz elimizden geleni yapıyoruz”

Kulüplere imkanlar dahilinde olabildiğince destek olduklarını ifade eden Kazım Kurt, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gazetelerde yazmayan, sizlerin bilmediği birçok şey yapıyoruz. Eskişehirspor’un altyapı takımlarını bütün deplasmanlara biz götürüyoruz. Eskişehir’deki antrenmanlara biz taşıyoruz. Eskişehir Basketbol takımının deplasmanlarının bütün ulaşım giderlerini biz karşılıyoruz. Otobüs tahsis ettik. Eskişehir Hentbol Takımına da bir otobüs tahsis ettik. Onları da biz taşıyoruz, biz götürüp getiriyoruz. Bunlar rutin işler” ifadelerini kullandı.

Amatör sporlara önem vermemiz lazım diyen Kazım Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Amatör sporları desteklemezsek, profesyonel sporcu çıkmaz. Çok iyi bir atletizm takımı var, kimse bilmiyor. Çocukları topladık, geçtiğimiz hafta bu çocuklardan üç tanesi İstanbul’da milli takıma seçildi. Bir çocuğun milli takıma seçilmesi demek, hayatının kurtulması demek. Eğer biz bunu sağlarsak, çoğaltırsak birçok aileye katkımız olur, biz bunu yaptık. Voleybol takımımız bölgesel ligde birinci oldu. Şimdi bir terfi ligine gidecek, ikinci lige çıkacak. Ciddi anlamda bir avantaj elde ettik.”

Kaynak: İHA