Belediye Başkanı Gürbüz'den Sporculara Yemek

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, voleybol ve futbol takımı teknik heyetleri ile oyuncularına yemek verdi.

Belediye yemekhanesinde verilen yemekte konuşan Gürbüz, her iki takımında mücadele ettikleri ligde şampiyonluk kovaladıklarını ve bunu başaracak güce sahip olduklarını dile getirdi.

Gürbüz, Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden voleybol takımının geçen hafta aldığı Solhanspor galibiyeti ile play off yolunda önemli bir engeli aştığını ve avantaj sağladığını belirterek, "Voleybolda ligin ilk yarısı bu hafta tamamlanıyor. Takımımız şu anda puan sıralamasında ikinci durumda. 5 Ocak'tan itibaren ligin ikinci yarısı başlayacak ve telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Benim oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenim tam. Onların play offa yükseleceklerinden şüphem yok." dedi.

Futbol takımının da 10 maçta 10 galibiyet alarak 30 puanla puan cetvelinin zirvesinde yer aldığını anımsatan Gürbüz, " Futbol takımımızın da play offu rahat geçip şampiyon olacağına ve gelecek yıl ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Böyle başarılı bir sezon geçiren her iki takımımızı, teknik heyetlerini ve yöneticilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA