Senegalli 2 Futbolcu Diyarbakırspor İle Anlaştı

Diyarbakır 1. Amatör Küme'de mücadele eden Diyarbakırspor, Senegalli forvet oyuncusu Badiane Moustapha Theodore Liman ve stoper Ciss İbrahim ile anlaştı.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Şeyhmus Akyıl, 2011 yılında Süper Lig'e veda ettikten sonra 4 sezon üst üste küme düşerek amatör lige kadar gerilediklerini anımsattı.

Hedeflerinin profesyonel lige Diyarbakırspor'u tekrar çıkarmak olduğunu belirten Akyıl, Senegalli Liman ve İbrahima'yı takıma kazandırdıklarını söyledi.

Antrenör Ali Akyıl ise söz konusu futbolcuların sezonun ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla ocak ayından itibaren forma giyebileceğine işaret ederek, "Futbolcularla iletişim konusunda çok sıkıntı yaşamıyoruz. Sıkıntı yaşadığımız durumlarda telefonda bulunan dil çeviri programıyla anlaşıyoruz. Ayrıca kulüpte İngilizce bilen futbolcumuz da yardımcı oluyor." dedi.

- Futbolcular Diyarbakır'ı sevdi

Liman, Diyarbakır'ın çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, "Bu takım için elimden geleni yapacağım ve olabildiğince gol atacağım. Diyarbakır'ın yemeklerini özellikle de ciğerini çok sevdim." diye konuştu.

Kaynak: AA