'Bu Şehri Tekrar Futbola Döndürmek İstiyoruz'

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba:'Biz bu işi doğru yapalım. Sonra da yapacağımız hamlelerle yukarıları hedefleyelim. 34 yılda eski günlerini aratmayan bir takım haline geleceğiz'

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-4 yıl içinde eski günleri artamayan bir takım haline geleceklerini söyledi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Aybaba, hızlı hücum yapan Kasımpaşa'nın ciddi bir takım olduğunu belirtti.

Bursaspor'un son 3-4 haftadır iyi şeyler yaptığını dile getiren Aybaba, "İyi ve keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İçerideki son iki maçımızı kazandık. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. Taraftarımız burada büyük güç olacak. Onların da desteğini bekliyoruz." diye konuştu.

- "Bu şehri tekrar futbola döndürmek istiyoruz"

Samet Aybaba, ligin ikinci yarısında farklı yerlerde olmayı hedeflediklerini aktararak, şöyle devam etti:

"İlk 10'un içinde olmayı hedefliyoruz. Keyif veren futbolumuzu devam ettirelim istiyoruz. Bursa futbol şehridir. Biz sadece kazanmak değil iyi de oynamak zorundayız. Bu şehri tekrar futbola döndürmek istiyoruz. Biz bu işi doğru yapalım. Sonra da yapacağımız hamlelerle yukarıları hedefleyelim. 3-4 yılda eski günlerini aratmayan bir takım haline geleceğiz."

Takımdaki havanın şu an iyi olduğunu vurgulayan Aybaba, "Sonuçta oyuncular maçın skorunu belirliyor. Bizim takımda şu anda hava çok iyi. Bunu devam ettirirsek her şeyin bizim lehimize olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Görevi bırakacağına yönelik çıkan haberlere de yanıt veren Aybaba, "Böyle bir şey yok. Biz işimizin başındayız. Böyle bir şey olsa söyleriz zaten. Kafamızda planladığımız bir şey varsa kimseden gizleyecek değiliz. Türkiye'de bazen böyle haberler çıkıyor." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA