'Taraftarlarımızın İtici Gücüne İhtiyacımız Var'

Denizlispor Kulübü Başkanı Yardımcısı Yasin Özpek: '(Boluspor maçı) Galip geldiğimizde tüm şehrin şampiyonluğa inancı artacak'.

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Boluspor karşılaşmasının önemine dikkati çekerek, şampiyonluk yolunda taraftarların itici gücüne ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yeşil-siyahlı takım, Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında cumartesi günü Boluspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde sürdürdü.

Özpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Boluspor maçının önemli olduğunu, söz konusu karşılaşma için taraftarlara ücretsiz otobüs tahsis edileceğini bildirdi.

Taraftarlardan büyük destek beklediklerini ifade eden Özpek, şöyle konuştu:

"Denizlispor bu önemli maçında deplasmanda yalnız kalmamalı. Kritik bir maça çıkıyoruz. Galip geldiğimizde tüm şehrin şampiyonluğa inancı artacak. Bunun için takımımıza verilecek taraftar desteği çok önemli. Taraftarlarımızın itici gücüne ihtiyacımız var. Bu yüzden tüm halkımıza ve taraftar gruplarımıza otobüs tahsis etmeye devam ediyoruz. Birlik olalım ve Süper Lig'e çıkalım."

Bolu deplasmanı için yola çıkacak otobüslerin cuma gecesi Denizli Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan hareket edeceği bildirildi.

Kaynak: AA