Lösemili Çocuklara Anlamlı Mesaj

Erzurum Genlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri ile sporcular, Yakutiye Spor Salonu’nda yaptıkları antrenmanlarda anlamlı bir etkinlik yaptı. Maskelerle idmana çıkan ve farkındalık oluşturan sporcular, lösemili çocuklara destek mesajı vererek, yanlarında olduklarını gösterdi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Ömer Akman, Basketbol Antrenörü Ebru Yurtoğlu Çağlayan, taekwondo antrenörü Abdullah Tortumlu ve güreş antrenörleri Selçuk Baysal ve Murat Kaya tarafından Yakutiye Spor Salonu’nda Lösemili çocuklara destek için önemli bir farkındalık oluşturuldu.

Dört branştaki sporcular, antrenman öncesinde bir araya gelerek maske takıp, lösemili çocuklara destek vererek, yanlarında olduklarını gösterdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, LÖSEV yöneticileri ve diğer davetlilerin de katıldığı etkinlikte, anlamlı bir farkındalığa imza atan sporcular alkış aldı.

Badminton Antrenörü Ömer Akman, “2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan LÖSEV haftası kapsamında bizde GSİM Antrenörleri olarak sporcularımızla bir farkındalık oluşturarak, maske takarak antrenman yaptık. Lösemili çocukların yanında olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kurum olarak insan odaklı çalışmalara ve hizmetlere imza attıklarının altını çizerek, LÖSEV haftasında, sporcu ve antrenörlerin böylesi bir anlamlı etkinlik yapmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



Taşkesenligil, “Lösemili çocuklarımızın yanında olduklarını gösteren ve sembolik olarak maske takarak, antrenmana çıkan sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA