Cittaslow Halı Saha Turnuvasının İlki Eğirdir'de Yapılacak

1. Cittaslow Türkiye Futbol Turnuvası Isparta’nın Eğirdir ilçesinde yapılacak.

1.Cittaslow Türkiye Futbol Turnuvası 9-11 Kasım 2018 tarihinde Eğirdir’de yapılacak. Altınkum Mahallesindeki belediyeye ait halı sahada oynanacak olan maçlar saat 15.30’da başlayacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, cittaslow kentleri arasında yapılacak halı saha turnuvasının ilkini Eğirdir’de yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Şengöl, "Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız ve kupayı Eğirdir’de bırakacağız. Tüm halkımızı müsabakaları izlemeye davet ediyorum" dedi.



Soyer: "Yerelde sporun her dalı yaygınlaştıracağız, futbolla başlıyoruz"

Cittaslow Türkiye Koordinatörü Tunç Soyer, "Halkın sağlığının sürdürülebilir hale gelmesindeki en önemli rolü sporun oynadığını biliyoruz. Küçükten büyüğe yerelde sporun her dalını yaygınlaştırmak ve Cittaslow üye kentleri arasındaki güçlü olan bağı daha da kuvvetlendirmek üzere futbol ile bir başlangıç yapmak istiyoruz. Her takımın Fair-Play ve dostluk çerçevesi içerisinde katılım sağlayacağı I. Cittaslow Türkiye Futbol Turnuvası için sizleri 9 -11 Kasım tarihleri arasında Cittaslow Eğirdir’e davet ediyoruz. Katılımınızın bizler için önemli olduğunu belirtir, iyi bir turnuva olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Turnuvaya katılma şartlarının ise, Cittaslow Belediyesi personeli olunması ve profesyonel lisansı olmayan 26 yaş ve üstü kişilerin olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA