Futbolun Eski Yıldızları Şehit Aileleri İçin Trabzon'a Geliyor

Ortahisar Belediyesi, şehit aileleri yararına “Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası” düzenliyor. 8 Kasım Perşembe saat 20:00’da Beşirli Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan turnuvada şöhretler karması ve efsane futbol yıldızları karşılaşacak.

Futbol tarihine adını yazdırmış unutulmaz efsane isimleri ve sinema sanatçılarını şehit aileleri yararına bu turnuvayla tekrar bir araya getireceklerini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Şehitlik mertebesi dinimizde kutsal ve yüce bir makam olarak kabul edilir. Bu vatanın tapusu şehitlerimizin mezar taşlarıdır. Şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine maddi ve manevi olarak her zaman destek olmak bütün vatandaşlarımızın ortak görevidir" dedi.

Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten başkan Genç, “Türk futbolunda iz bırakan önemli isimleri şehit ailelerimiz yararına yeniden taraftarlarla buluşturuyoruz. Tüm Trabzonluları şehit ailelerimiz yararına düzenlediğimiz şöhretler ve efsaneler futbol turnuvasına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Turnuvada efsane futbolcular Hami Mandıralı, Hakan Ünsal, Tolunay Kafkas,Yattara, Tuncay Şanlı, Ahmet Dursun, Serdar Kulbilge, Rüştü Reçber, Hamit Altıntop,Tugay Kerimoğlu, Emre Aşık, Volkan Arslan, Hasan Kabze, Faruk Atalay, Hayati Köse ile televizyon dünyasının tanınmış isimleri Emre Kızılırmak, Çetin Altay, Alper Türedi ve Ruhi Sarı turnuvada karşı karşıya gelecek.

Turnuvada takımların teknik direktörlüklerini adını futbol tarihine yazdıran Ziya Doğan ile Ali Kemal Denizci yapacak. Turnuvadan elde edilecek gelir şehit aileleri derneğine bağışlanacak.

Kaynak: İHA