Hüseyin Kalpar Açıklaması 'Bu Mücadelenin Karşılığında Mağlup Olmamamız Gerekiyordu'

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Oyuncularım puan alacak çok şey yapmadı. Bir tane hatadan yemiş olduğumuz golle mağlup olduk. İyi mücadele eden takım görünümündeydik bugün ve bu mücadelenin karşılığında da mağlup olmamamız gerekiyordu, böyle basit gol yemememiz gerekiyordu” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de 11. hafta maçında Gençlerbirliği sahasında Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Kazanmak için geldik. Çok iyi mücadelede etmemiz gerekiyordu, onu yaptık. Bizim de çok büyük eksikliklerimiz var oyuncu olarak ama yine de oyuncularım puan alacak çok şey yapmadı. Bir tane hatadan yemiş olduğumuz golle mağlup olduk. İyi mücadele eden takım görünümündeydik bugün ve bu mücadelenin karşılığında da mağlup olmamamız gerekiyordu, böyle basit gol yemememiz gerekiyordu. Ama futbolda bardır, ben oyuncularımın mücadelesinden inanıyorum ki bugün kaybettiler, yarım kazanırlar. Eksiklerimizi de bir an ünce kadromuz katabilirsek daha iyi takım olacağız” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin bu sezon çizdiği başarılı çizgi hakkında konuşan kaplar, “Tek bir şeye bağlamak doğru olmaz, iyi kadrosu var, iyi bir ekibi var. Her şeyden önce Gençlerbirliği iyi bir takım, Süper Lig’de de iyi bir takımdı. Onu tekrar çıkartabilme adına çok fazla bozmadılar takımı. Bu lige uygun oyuncular da aldılar. Aslında bugün kazanacak çok şey de yapmadılar. Basit bir hatayla yemiş olduğumuz gol bizi mağlubiyete taşıdı” dedi.

Kaynak: İHA