Bilecikspor Deplasmanda Adeta Gol Oldu Yağdı

Bilecik 1. Amatör Lig 6’ncı hafta müsabakasında Bilecikspor Osmaneli deplasmanında adeta gol oldu yağarken, maçta 5 gol atan İbrahim Şener maçın yıldızı oldu.

Osmaneli İlçe Stadı’nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 6’ncı hafta müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Osmaneli Gençlerbirliği Spor’u 6-0 yenerken, maçta 5 gol atan İbrahim Şener maçın yıldızı oldu. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın hemen 10’uncu dakikasında 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra İbrahim Şener takımın ve kendisinin 2’nci golünü kaydetti.

Bu gol sonrası iyice rahatlayan Bilecikspor maçın 30 ve 40’ıncı dakikalarında İbrahim Şener ile bulduğu goller ile durumu 4-0’a getirirken, ilk yarı Bilecikspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya da atak bir futbolla başlayan Bilecikspor maçın 70’inci İbrahim Şener kendisinin ve takımının 5’inci golünü attı. Maçın 80’inci dakikasında gelişen bir Bilecikspor atağında ceza sahası içinde bir pozisyonda maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen takımın kaptanı Tolga Burulday topu filelere göndererek, durumu 6-0’a getirdi. Bu maç aynı zamanda maçın skoru oldu. Bilecikspor bu galibiyle puanını 1 maç eksiği ile 12’e çıkararak ligde ikinci sıraya yükseldi. Ev sahibi Osmaneli Gençlerbirliği Spor ise; 7 puanla kaldı. Bilecikspor ligin 7’inci haftasında Pazaryerispor’u konuk ederken, Osmaneli Gençlerbirliği Spor Yeşilyurt Spor deplasmanına gidecek.

"Ligde iyi bir ivme yakaladık"

Ligin ilk haftasında Söğüt deplasmanında şanssız bir yenildi aldıklarını anlatan Bilecikspor Başkan Vekili Harun Dilek, "İlk hafta takımın uyum sorunu yaşadı. Yakaladığımız bir çok pozisyonu değerlendiremedik ve 1-0 yenildik. Ondan sonra ligde oynadığımız 4 maçımıza farklı kazandık. Şuan ligde en az gol yiyen takımız. Kalemizde yalnızca 1gol gördük, 17 kez fileleri havalandırdık. Ligin devre arasında eksik gördüğümüz noktalarda bir kaç takviye yapacağız. Alınan 6-0’lık galibiyette başta teknik kadro ve futbolcular olmak üzere maça gelerek takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hafta Cumartesi, günü Edebali Stadı’nda saat 14:00’da Pazaryerispor’u konuk edeceğiz. Bu maçın hazırlıklarına takımımız bugün başlıyor. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA