Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Rum yönetimine ve işbirlikçilerine net mesaj

İstanbul - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Suriye’deki teröristlere nasıl günlerini gösterdiysek denizlerdeki haydutlara da meydanı bırakmayacağız” dedi.



Milliler finale yükseldi

Meksiko - Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası’nda finale yükseldi. Yarı final mücadelesinde ev sahibi Meksika’yı 4-0’lık sonuçla geçen milliler, finalde Angola ile karşılaşacak.



Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli - Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gencin cenazesi, Kocaeli’de binlerce taraftarın katıldığı törenle toprağa verildi.

...

127 yıllık askeri hastane restore edilmeyi bekliyor

İstanbul - Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan II. Abdülhamid Han’ın Arnavutköy’de yaptırdığı 127 yıllık tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restore edilmeyi bekliyor



Kasım ayında deniz keyfi

Antalya - Ülkenin birçok yerinde kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösterirken, Antalya’da sıcak havayı fırsat bilenler kasım ayında deniz keyfi yaşıyor.



Atatürk Havalimanı’nda kaza: 9 yaralı

İstanbul - Atatürk Havalimanı apronunda personel servisi ile uçaklara bagaj taşıyan traktör çarpıştı. Kazada 9 çalışan yaralandı.

...

“Masaj koltuğunda felç kalabilirsiniz”

Bursa - Alışveriş merkezlerinde bulunan masaj koltuklarıyla ilgili uyarılarda bulunan Uzman Dr. Nurten Küçükçakır, "Boy ayarı olmadığı için uzun boylu birinin sırtına gelen yer, daha kısa boylu kişinin boynuna baskı uygulayabilir. Bu durum ağrıyı azaltmak ve rahatlamaktan çok felce kadar giden sağlık problemleriyle karşı karşıya kalınmasına sebep olabilir" dedi.

Kaynak: İHA