İzmir Karması-Meclisspor Dostluk Maçı

Eski ve mevcut milletvekillerinden oluşan Meclisspor ile İzmir karması arasında dostluk maçı oynandı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 'Önemli olan bu güzel ortamda, bu sportif faaliyeti yapmaktı'.

Meclisspor, İzmir karmasıyla Urla ilçesinde dostluk maçı yaptı.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın (İZVAK) davetlisi olarak İzmir'e gelen Meclisspor, her kulüpten ikişer futbolcunun da yer aldığı İzmir karması ile Urla'daki Göztepe Kulübü Adnan Süvari Tesisleri'nde dostluk maçı oynadı.

Sahaya İzmir karması mavi, Meclisspor ise kırmızı formayla çıktı.

İzmir karmasında İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve eski futbolcular forma giydi.

Meclisspor ise Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Bolu Milletvekili Fehmi Kürkçü, Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Kilis Milletvekili Ahmet Salih Zal, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ve Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak ile sahada yer aldı.

Saha içindeki kıyasıya mücadele bazen yerini eğlenceli dakikalara bıraktı.

Karşılaşma, İzmir karmasının 6-5 üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonrası Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, takım kaptanlarına birer plaket verdi.

- "Güzel keyifli bir maç oldu"

Maç sonrası gazetecilere açıklama yapan Hamza Dağ, "Önemli olan bu güzel ortamda bu sportif faaliyeti yapmaktı. Meclisspor hem çeşitli illerde hem de yurt dışındaki organizasyonlarda yer alıyor. Farklı ülke parlamentolarıyla maç yapıyor. Bugün de İzmir'e geldiler. Güzel keyifli bir maç oldu. Biz kazandık ama standart laf üzerine dostluk kazandı diyelim." diye konuştu.

Aydın Şengül ise Meclisspor'u, İzmirlilerin taşıdığını belirterek, İzmirliler'in ayrılmasıyla takımın çöktüğünü ifade etti.

Meclisspor'da forma giyen Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak da futbolun çok güzel bir sosyal faaliyet olduğunu vurgulayarak, İzmir'de Meclis takımını ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını bildirdi.

Kaynak: AA