Bursalı Kuaförün Uluslararası Başarısı

İtalya'da düzenlenen Saç ve Güzellik Kongresi kapsamında düzenlenen yarışmada Bursalı kuaför Metin Eren, 'erkek saç kesimi' kategorisinde birinci oldu.

İtalya'nın Napoli kentinde düzenlenen Saç ve Güzellik Kongresi kapsamında düzenlenen yarışmaya Bursa'nın Karacabey ilçesinden katılan kuaför Metin Eren, "erkek saç kesimi" kategorisinde şampiyon oldu.

Napoli'de 28-29 Ekim'de gerçekleştirilen yarışmada, CMC CAT Türkiye Kuaförler Milli Takımı dünya 3'üncülüğü, bireysel erkek saç kesimi kategorisinde ise Eren dünya birinciliğini elde etti.

Metin Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacıyla yola çıktığını söyledi.

Yarışmada CMC CAT Türkiye Kuaförler Milli Takımı olarak sahneye 7 manken ve 4 kuaförle çıktıklarını belirten Eren, "Güzel bir performans sergileyerek ekip olarak dünya 3'üncüsü olduk. Bireysel yarışmalarda erkek saç kesimi dalında şampiyonluk kupasını alarak, ülkemizin ay yıldızlı bayrağını uluslararası arenada dalgalandırmak da büyük onur verici oldu." diye konuştu.

Metin Eren, bu konuda kendilerine destek veren CMC CAT Türkiye yöneticilerine de teşekkür etti.

Kaynak: AA