Amed Sportif Faaliyetler Stres Attı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Eyüpspor maçı öncesinde futbolcular, sinemaya götürüldü.

Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı ‘Müslüm ‘ filmini sinemada izleyen Amedspor’lu futbolcular duygu dolu anlar yaşadı. Takıma olan destek artarken, idman sonrasında futbolculara bir esnaf tarafından tatlı ikram edildi. Şimdi tüm gözler Pazar günkü Eyüpspor maçında. Arka arkaya gelen maçlar ve idman programları nedeniyle yoğunluk yaşayan Amed Sportif Faaliyetler’de yönetim, bu yoğunluğun getirdiği yorgunluğu atlatmak için takımı sinemaya götürdü. Teknik heyet ve futbolcular, merhum şarkıcı Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı ‘Müslüm’ filmini sinemada beraber izleyerek duygu dolu anlar yaşadı. Futbolcular, filmden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Bu arada Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda Eyüpspor’la karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetler’de maçın hazırlıkları devam ederken, idmanı ziyaret eden ‘Dayıoğlu Künefe’ çalışanları, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti.

Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Amed Sportif Faaliyetler, Pazar günkü mücadele için kendi tesislerinde kampa girecek

Kaynak: İHA