'Hücumda Daha Etkili Olmak İstiyoruz'

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic:'Hücum yönümüzü geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz'.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, takımın hücum yönünü geliştirmek istediklerini bildirdi.

Markovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında konuk oldukları Darüşşafaka Tekfen'i 63-62 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

İstanbul ekibine karşı iyi oynayıp haklı bir galibiyet elde ettiklerini anlatan Markovic, bu yıl ligin oldukça zorlu geçeceğini ifade etti.

Geçen yılın aksine yeni bir sistem geliştirip iyi mücadele eden bir takım oluşturmanın gayretinde olduklarını aktaran Markovic, şöyle konuştu:

"Darüşşafaka Tekfen karşısında iyi oynadık ama hücum yönünde henüz istediğimiz seviyede değiliz. Hücum yönümüzü geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte daha iyi mücadele ederek, hücumda daha etkili olmak istiyoruz. Bunu başardığımızda ligdeki yolculuğumuz daha başarılı olacaktır."

Ligin ikinci haftasında 13 Ekim Cumartesi günü Banvit'i konuk edeceklerini anımsatan Markovic, Gaziantepli basketbolseverlerin desteğiyle galibiyet serisine ulaşmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA